קוראים לי אופיר וכמו שאתם מבינים התחביב שלי הוא דייג,
כבר מגיל 8 התחלתי לדוג בייחוד במים מלוחים וקצת במים מתוקים,
תחומי הדייג שאני אוהב הם: זירזור במים מלוחים ודייג מקיאק במים מלוחים בדייג אלו יש לי תפיסות יפות,
כחלק מהדייג יש לי "מחלה" שאני חייב להכיר ולדעת את כל סגנונות הדייג,
לפני כמה שנים טובות התחלתי לדוג בכינרת עם קפיצים ובמהרה הבנתי שמדובר בדייג שאינו ספורטיבי,
התחלתי ללמוד ולחקור את נושא הדייג הספורטיבי בסרטונים ביו טיוב והכי חשוב הכרתי בן אדם מדהים אשר עזר לי ללמוד ולהכיר לעומק את התחום ששמו פטר
בהתחלה לפני כמה שנים לקחתי את כל הקפיצים שהיו לי וזרקתי אותם לפח תוך התעקשות ללמוד את דייג הקרפיונים בצורה הטובה ביותר,
בכל שנה הייתי חוזר לכינרת ולא מצליח לתפוס כלום,
בסיום כל יציאת דייג ובמהלכה הייתי מתקשר לפטר ושואל אותו שאלות ובכל פעם מחדש לומד דברים חדשים,
יש לציין שבממוצע אני נוסע פעם אחת בשנה לכינרת אך אולי בהמשך אני קצת יגדיל את כמות הפעמים,
ואז זה קרה:
אני וחבר שלי נוסעים לכנרת בלי יותר מדי ציפיות
מגיעים לכינרת ומתחילים להתארגן לדייג כמו בכל פעם מחדש אך כל פעם עם דברים חדשים שלמדנו,
אני נכנס עם הקיאק לסמן את הנקודה עם בקבוק ומתחיל לפזר פתיון במים לאחר מכן מכניס את החכות לנקודה שכולם מצוידים בבויליס בכל הטעמים הריחות שאפילו לי מתחשק לאכול מהם...
אני מתחיל לחזור לחוף ופתאום החכה הראשונה מתחילה להוציא חוט , אני חושב שזה חלום אך במהרה מתחיל מלחמה עם דג ושמהר מאוד נתפס בבקבוק (מארקר) ונקרע

הדבר הראשון שרצינו לעשות זה לקפל הכל ולנסוע הביתה,
החושך מגיע הולכים לישון החכות במים ואז בשעה 01:00 יש דג נוסף אני רץ לחכה בהתלהבות כמעט נופל לי על הסלעים אבל סוף כל סוף הדג הראשון נתפס... תודה לך פטר!!!

בהמשך ריצות של דגים הרבה מלחמות אבל כל הדגים מצליחים לברוח...

מתקשר לפטר ומקבל הסבר פעם הבאה שיש דג אל תתביש לתת הוק סט ואכן השיטה עובדת ואנו מצליחים להרים עוד 4 דגים

סה"כ פעם ראשונה של הצלחה לאחר למידה ארוכה ובפחות מ24 שעות נלחמנו עם 9 קרפיונים שמתוכם עלו 5 קרפיונים שקיבלו נשיקה וחזרו לשחות בכינרת